Persoonlijk

We nemen uitgebreid de tijd voor het leggen van de kaarten. Soms duurt het ook even om de juiste vraagstelling te vinden. Je mag alles vragen, ik ben een ervaren legster en ik ga respectvol om met jouw verhaal. Het is daarom fijn om in een ruimte te zitten waar het rustig is en we vrijuit kunnen praten. 

De bijdrage is € 37,50 

Relatie 

Deze lezing geeft inzicht in de relatie die jullie met elkaar hebben en kun je samen met een geliefde, vriend(in), ouder/kind, collega of buur(man/vrouw) doen. Het is mooi maar ook spannend om dit samen te doen. Er wordt dan ook verwacht dat jullie beiden bereid zijn om het gesprek aan te gaan. Dit is een actieve lezing waarbij we vooral gaan kijken hoe de relatie in elkaar zit en hoe jullie deze verder kunnen ontwikkelen.

Jullie bijdrage is € 27,50 per persoon 

Kennismaking met de Tarot

Heb je een groepje mensen om je heen die wel van tarot gehoord hebben maar zouden jullie hier graag meer over willen weten? Dan kan ik langskomen en vertellen over Tarot, een intro geven, waarna jullie een eigen kaartlegging kunnen doen en beantwoord ik zoveel als mogelijk vragen. Ook is er de mogelijkheid om via mij een pakje kaarten aan te schaffen. 

Bijdrage voor de hele groep is € 85

 

Je bent welkom om op afspraak langs te komen in Spijkenisse of een tarotlezing te ontvangen dmv videobellen met Zoom, hier heb je geen zoomaccount voor nodig. Ik geef ook tarotlezing aan huis, de reiskostenvergoeding is 0,35,- per kilometer.