Persoonlijk

We nemen uitgebreid de tijd voor het leggen van de kaarten. Soms duurt het ook even om de juiste vraagstelling te vinden. U mag alles vragen, ik ben een ervaren legster en ik ga respectvol om met uw verhaal. Het is daarom ook fijn om in een ruimte te zitten waar het rustig is en we vrijuit kunnen praten. 

U bijdrage is 37,50 - excl. reiskosten/vanaf Rotterdam Centrum

Afspraak: Maken van een afspraak kan met deze link 

Relatie 

Deze lezing geeft inzicht in de relatie die u met elkaar heeft en kunt u samen met een geliefde, vriend(in), ouder/kind, collega of buur(man/vrouw) doen. Het is mooi maar ook spannend om dit samen te doen. Er wordt dan ook verwacht dat u hier beiden achterstaat en samen bereid bent om het gesprek aan te gaan. Dit is een actieve lezing waarbij we vooral gaan kijken hoe de relatie in elkaar zit en hoe jullie deze verder kunnen ontwikkelen.

Jullie bijdrage is 27,50,- per persoon - excl. reiskosten/ vanaf Rotterdam Centrum

Afspraak: Maken van een afspraak kan via deze link 

Feestje

Als er wat te vieren valt kom ik graag, op geheel eigenwijze, langs. Ik kom waarzeggen en toekomst voorspellen voor u gasten. We kunnen praten over de invulling, hoeveel gasten u heeft en de tijd dat u van mijn diensten gebruik wenst te maken. Iedere bezoeker mag dan een x aantal kaarten laten leggen.

U bijdrage is 65,- per uur excl. reiskosten/Rotterdam Centrum

Afspraak: Ik adviseer u om ruimer van te voren een afspraak in te plannen zodat ik de gewenste datum en tijd vrij kan houden. Maken van een afspraak kan door deze link 

Kennismaking met de Tarot

Heeft u een groepje mensen om u heen die net als u wel eens van tarotkaart leggen gehoord heeft maar zouden jullie hier graag meer over willen weten? Dan kan ik langskomen en vertellen over Tarot, een intro geven, waarna jullie een eigen kaartlegging kunnen doen en beantwoord ik zoveel als mogelijk vragen. Ook is er de mogelijkheid om via mij een pakje kaarten aan te schaffen. 

Jullie bijdrage is 85,- excl. reiskosten/Rotterdam Centrum

Afspraak: Maken van een afspraak kan via deze link